ВИДЕО - Георги Загоров, Турботракс България: Очакваме новите DAF XF, XG и XG+

16.12.2021

ВИДЕО - Георги Загоров, Турботракс България: Очакваме новите DAF XF, XG и XG+

Новото поколение камиони на DAF - моделите XF, XG и XG+, се очакват в България. От 4 януари клиентите на нидерландската марка ще могат да се запознаят на живо с тях.

 

Това съобщи Георги Загоров, управител на Турботракс България, официален дилър на DAF у нас, пред водещата на СРЕЩИ НА КАФЕ Снежина Баджева.

От интервюто с него може да научите още: Каква е историята на DAF в България и как за 25 години нидерландската марка, стартирала у нас с продажбата на 20 камиона годишно, стана пазарен лидер при тежките камиони в България. Как новите регулации за размерите на камионите, които нидерландският производител приложи пръв в новата си серия XF, XG и XG+, променят света на транспорта. Какви са революционните новости в моделите XF, XG и XG+, наградени с приза Международен камион на годината 2022 и как е постигната впечатляващата им - в сравнение с предишното поколение, горивна ефективност. Защо се стигна до кризата с доставките на камиони и кога можем да очакваме нормализирането им. Какви са прогнозите му за пазара на камиони в България в близко бъдеще. Как виждат в DAF камионите на бъдещето и какви алтернативни задвижвания разработват.

Поредното издание на СРЕЩИ НА КАФЕ предложи един интересен видеоразговор със сладкодумен и знаещ много събеседник, какъвто е Георги Загоров. Чуйте го, ако сте го пропуснали.

СРЕЩИ НА КАФЕ се излъчва с подкрепата на FROTCOM България.

Записи от СРЕЩИ НА КАФЕ може да гледате през онлайн каналите на БТП - Българска Транспортна Преса:

Facebook страниците на списание ЛОГИСТИКА, списание КАМИОНИ и списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА

YouTube канала Bulgarian Transport Press

Страницата Bulgarian Transport Press в LinkedIn

Новинарските сайтове: www.logistika.bg, www.kamioni.bg, www.bageri.bg

Новинарското приложение на БТП: КАМИОНИ ЛОГИСТИКА ТРАНСПОРТ, което може да свалите безплатно от App Store и Google Play.

До нови СРЕЩИ НА КАФЕ!

<< Обратно към новините