Юнимастърс с нова интермодална услуга от Китай

21.02.2019

Юнимастърс с нова интермодална услуга от Китай

В стремежа си за добавяне на нови продукти към своето портфолио, Юнимастърс стана партньор на неутралния консорциум RailGate за Румъния и България, като част от последователната политика за растеж на мрежата на RailGate в Европа.

 

В отговор на необходимостта от алтернатива за българските вносители и износители от и за Азия, бе създаден нов продукт, който да спестява разходи за транспорт в сравнение с въздушната спедиция, да има по-кратки транзитни времена в сравнение с морския транспорт и да предлага икономични решения за тежки и обемни товари.

Добавяйки новия интермодален сервиз от Китай до Европа към портфолиото си, Юнимастърс дава възможност на своите клиенти да се фокусират върху дългосрочното планиране на доставките си. Новата интермодална услуга осигурява ценова стабилност в дългосрочен план и предлага екологичен начин за транспорт на цели контейнери и групажни пратки с намаляване на въглеродните емисии.

За RailGate: Toва е проект, създаден от четири европейски компании, предизвикващ традиционния морски и въздушен транспорт от Азия за Европа, чрез предлагането на алтернативен железопътен LCL и FCL продукт, отговарящ на растящите изисквания на клиентите.

За Юнимастърс: Юнимастърс Лоджистикс е динамична, дигитално-ориентирана компания за управление на веригата на доставки, специализирана в предлагането на широка гама от иновативни решения в областта на транспорта, управлението на товари, договорната логистика и 3PL/4PL услугите.

 

<< Обратно към новините