Юнимастърс и Shippeo - в стратегическо партньорство

30.10.2018

Юнимастърс и Shippeo - в стратегическо партньорство

Юнимастърс Лоджистикс  сключи партньорство с SHIPPEO, за да осигури видимост, прозрачност и предвидимост при превозите за клиенти, които ползват транспорт на комплектни, частични и групажни товари, изискващи доставки  „точно навреме“ (JIT).

Юнимастърс е логистичен доставчик за управление на веригата на доставки с регионална инфраструктура и глобално покритие чрез първокласни партньори на петте континента. Компанията предлага иновативни дигитализирани решения за комплексни логистични нужди. През последните години дружеството работи много активно за постигане на видимост, прозрачност и предвидимост на доставките в реално време в цялата транспортна верига, представляващи най-големите предизвикателства за логистиката днес. След проучване на различни технологични възможности, Юнимастърс избра Shippeo като най-модерното доказано решение за видимост на веригата за доставки в автомобилния транспорт в Европа. Според Николай Божилов, изпълнителен директор на Юнимастърс Лоджистикс: "Shippeo е стратегически партньор на Юнимастърс в дигитализирането на веригите на доставки на нашите клиенти. Новото решение ще даде възможност на екипите ни да подобрят значително JIT доставките чрез пълна видимост на транспортния процес, да подобрят планирането в дистрибуционните центрове и да повишат добавената стойност на услугите за нашите най-взискателни клиенти."
"Все по-често сме свидетели на факта, че компаниите, които имат прогнозна видимост върху операциите си по веригата на доставки, са в състояние да предлагат несравнимо качество в обслужването на техните клиенти" - казва Lucien Besse, COO и съосновател на Shippeo. "Ние сме много развълнувани и очакваме да работим с Юнимастърс, за да създадем заедно с тях още по-висока добавена стойност за техните клиенти в цяла Европа".

За Shippeo:

Shippeo, европейският лидер в решенията за прозрачност на международните доставки с автомобилен транспорт помага на водещите логистични доставчици да подобрят услугите си, за да осигурят изключително обслужване на клиентите си и да постигнат оперативно съвършенство. Тяхната платформа за видимост на транспорта в реално време осигурява на изпращачите, превозвачите и крайните клиенти проследяване в реално време и прогнозно очаквано време на всяка доставка, като им позволява бързо да идентифицират проблемите и бързо да ги отстраняват. Основана през 2014 г., Shippeo проследява повече от 3 милиона товари годишно в цяла Европа за водещи пазарни лидери като Faurecia, Auchan, Intermarché и Leroy Merlin, свързвайки ги с превозвачи в повече от 20 държави. 

За Юнимастърс:

Юнимастърс Лоджистикс е динамична, дигитално-ориентирана компания за управление на веригата на доставки със седалище в България и дъщерни дружества в Румъния и Унгария. Тя е специализирана в предлагането на широка гама от иновативни решения, ориентирани към клиента в областта на транспорта, управлението на товари, договорната логистика и 3PL/4PL услугите. 

<< Обратно към новините