Багери.TV

Запазете си датата 11 октомври за Логистичното събитие на годината

10-а юбилейна Логистична бизнес конференция: ВЕРИГИТЕ НА ДОСТАВКИ: СМЕЛИТЕ РЕШЕНИЯ. Най-добрата конференция досега! Вижте нашата видеопокана

18.06.2022 

ВИДЕО – Йордан Арабаджиев и Николай Рашков: Европа все още не знае как да тълкува Пакет Мобилност

С Експертите от Съюза на международните превозвачи обсъдихме подробно двете „най-горещи“ теми от Пакет Мобилност – Директивата за командироването на водачите и задължението за връщане у дома на камионите на всеки 8 седмици, в сила съответно от 2-ри – 21-и февруари.

11.02.2022 

ВИДЕО - Георги Загоров, Турботракс България: Очакваме новите DAF XF, XG и XG+

Новото поколение камиони на DAF - моделите XF, XG и XG+, се очакват в България. От 4 януари клиентите на нидерландската марка ще могат да се запознаят на живо с тях.

16.12.2021 

ВИДЕО: Светлозар Бояджиев, Булавто: Има забавяне, поръчвайте по-рано

Кризата с коронавируса тотално разруши веригата на доставки с всякакви компоненти. Затова не е ясно кога ще се преодолее закъснениeто в производството на камиони.

10.12.2021 

Видео - DAF разработва водороден камион с ДВГ

DAF Hydrogen е влекач с двигател с вътрешно горене, който използва водород като гориво. Специалистите от DAF смятат, че този вариант може да намери сериозно приложение по пътя към екологичния и зелен транспорт, особено при транспорта с камиони на дълги разстояния.

02.11.2021 

Юнимастърс ще продължи да доставя безконтактно и след края на извънредното положение 

Въпреки че мерките, предприети от властта, отпадат една по една, Юнимастърс няма да се откаже от новия начин за доставка, докато не отпадне окончателно опасността от COVID-19. 

14.05.2020 

Видео: Новият Volvo FMX

Какво е важно за един камион за строителството – да е здрав, як, издръжлив, да носи много и да преодолява всякакви терени. Вижте във видеото как новият Volvo FMX отговаря на тези изисквания.

16.03.2020