Doosan става DEVELON

23.01.2023

Doosan става DEVELON

Doosan Infracore представи новата марка за своето строително оборудване – DEVELON с посланието „Напред към бъдещето с иновации“.

[✕]


 

Doosan Infracore обяви, че заменя марката DOOSAN на своето строително оборудване и представи новата си марка, наречена DEVELON.
 
DEVELON е комбинация от думите „Develop“ (развивам) и „Onwards“ (напред). Новото име на марката изразява посоката на Doosan Infracore да се движи напред към бъдещето чрез иновации и намерението непрестанно да променя света с иновативни продукти и решения. С новата марка компанията има за цел да се превърне в глобален лидер в производството на строително оборудване.
 
С промяната на името на марката, новото наименование DEVELON ще се използва върху строителната техника на компанията производител. „Нашите три предприятия за строително оборудване вече затвърдиха статута си на един от основните бизнес стълбове на компанията и изградиха непоклатима основа за постигане на целите за ефективност и създаване на синергични ефекти помежду им, на фона на бързо променящата се глобална икономическа среда“, заяви Чо Йонг-чол, главен изпълнителен директор на Doosan Infracore, който добави: „DEVELON ще оглави бъдещия пазар на електрификацията и автоматизацията, за да стимулира растежа и да продължи да бъде предпочитана марка за нашите клиенти.“
 
Doosan Infracore планира да представи по-подробна история и визия на марката като пусне „Витрина на новата марка“ чрез социалните медии. Онлайн представянето на марката ще се проведе през февруари, а оборудването с новата марка ще бъде представено на изложението CONEXPO в Лас Вегас (14–18 март 2023 г.).

<< Обратно към новините