Doosan представи нов комплект оборудване за челни товарачи

04.01.2023

Doosan представи нов комплект оборудване за челни товарачи

Doosan пусна на пазара нов комплект от оборудване за награждаваната гама челни товарачи DL-7 на компанията, който ще подобри извършването на дейности, свързани с рециклирането на отпадъци.

[✕]


 

Това е първият по рода си комплект за челни товарачи Doosan и е създаден, за да помогне на операторите да работят по-безопасно в опасни условия, които често съпътстват обработката и рециклирането на отпадъци, включително от пренасяните във въздуха прах, мръсотия и други опасни частици и материали.
 
Комплектът е наличен за всички модели челни товарачи Doosan от DL200-7 до DL480-7. Това е сегментът от гамата на производителя, който е най-използван за подобни дейности. В комплекта са включени много нови елементи за безопасност като предпазна решетка за челното стъкло, капаци на джантите, протектори за предните и задни фарове, твърди гуми и друго допълнително оборудване, подобряващо надеждността на машините. Някои от тези функции ще се предлагат като опции, така че клиентите могат да изберат добре това оборудване, което е най-подходящо за тяхната работа.
 
Комплектът от оборудване за обработка и рециклиране на отпадъци се съчетава перфектно с други характеристики на гамата DL-7, като въздушен компресор, високо повдигащо рамо, бързосменник, прозрачна кофа и др. Новият комплект предизвика голям интерес сред посетителите на щанда на Doosan на изложението bauma, където беше показан за първи път, инсталиран и демонстриран на челен товарач от ново поколение DL280-7.

<< Обратно към новините