Doosan разширява гамата си от минибагери

07.12.2022

Doosan разширява гамата си от минибагери

Doosan пусна на пазара нов минибагер с дизелов двигател, с което разшири своята продуктова линия Серия-7 от строително оборудване за европейския пазар.

[✕]


 

Новият минибагер Doosan DX20Z-7 беше представен по време на изложението bauma 2022. Моделът е оборудван с дизелов двигател Yanmar 3TNV70, отговарящ на изискванията по Етап V на ЕС, който осигурява мощност от 10,3 kW при 2200 об/мин.
 
Работното тегло на минибагера с нулево изнасяне на задната част при завъртане е 1,9 тона, максималната му дълбочина на копаене е 2,1 м, а обхватът от нивото на земята е 3,7 м.
 
DX20Z-7 е създаден с мисъл за комфорта на оператора и осигурява оптимална ергономичност. Вътре в кабината има достатъчно място за краката, плосък под за лесно почистване, ергономични педали и лесен достъп до всички контроли.
 
Основните характеристики на модела, който производителят описва като едно от “най-добрите решения за ограничени и тесни работни площадки”, включват подвижен навес и разтегателна ходова част.
 
Максимална широчина на ходовата част от 1,36 м осигурява допълнителна стабилност, докато при напълно прибрано положение тя е само 0,9 м, което позволява на машината да има достъп до тесни пространства и да се транспортира лесно от обект на обект.
 
Doosan DX20Z-7 се предлага с по-дълга стрела като опция и с набор от прикачни устройства.

<< Обратно към новините