Doosan е на челно място по продажби в Испания и Португалия

19.10.2022

Doosan е на челно място по продажби в Испания и Португалия

От водещи статистически данни за индустрията беше обявено, че Doosan е номер едно в Испания по продажби на верижни багери и на второ място по продажби на колесни багери през 2021 г.

[✕]


 

В Португалия статистиката на индустрията нарежда Doosan на първо място по продажби на багери в двете категории, верижни и колесни багери, през 2021 г. Колесните багери Doosan заемат челна позиция и в съседна Сърбия през изминалата година.
 
Тези статистически данни са признание за високо ниво за компанията след няколко години, в които Doosan съсредоточава усилията си върху иновациите, както е заложено и в мотото „Задвижвани от иновации“, разработвайки авангардни продукти, в допълнение към нови цифрови технологии.
 
Като знак за продължаващата сила на Doosan на пазара на багери, компанията ще представи два напълно нови модела на изложението bauma 2022. Един от тях е DX225LC-7X, първият „интелигентен“ багер на Doosan, с впечатляващ набор от стандартни функции, включително технология за пълна електрическа хидравлика (FEH), интегрирани 2D системи за управление и контрол на машината, и виртуална стена E-Fence. В допълнение към това Doosan ще покаже и 100-тонния модел DX1000LC-7 Stage V – най-големият багер на компанията досега.

<< Обратно към новините