Нов Stage V багер от XCMG

06.07.2022

Нов Stage V багер от XCMG

XCMG пусна на пазара първото поколение на своите компактни багери, чиято надстройка при завъртане излиза много малко от габарита на веригите.

[✕]


 

XE155ECR – най-новият модел в Stage V гамата строително оборудване на базираната в Китай компания, има работно тегло от 16,6 тона, осигурявайки максимална дълбочина на копаене от 5,5 м и максимален радиус до 8,2 м.
 
С компактния си дизайн и къса надстройка, този багер може да работи в ограничени зони, има малък радиус на завъртане и може да работи в пространства с 35% по-малки по размери в сравнение с възможностите на верижен багер XE150E. С прикачен булдозерен нож, компактният багер XE155ECR е подходящ за извършването на множество работни операции.
 
Мощността багера идва от двигател Cummins Stage V, който е оборудван с дизелов филтър за твърди частици и свързана система за намаляване на емисиите азотен оксид при 0,4 g/kWh. За да се подобри допълнително екологичното експлоатационния потенциал, този компактен багер е оборудван с функция за автоматичен празен ход, която запазва скоростта на двигателя, когато лостовете за управление са неактивни за предварително избран период от време или когато предпазният лост е изключен. Двигателят незабавно се връща към първоначално избраната скорост, когато операторът докосне лостовете за управление.
 
Компактният багер XE155ECR е оборудван с XCMG Intelligent Control System, която осигурява синхронизирана комуникационна връзка между електронния контролен блок на двигателя и хидравличната система за постигане на по-равномерно разпределено гориво и по-плавна работа.

<< Обратно към новините