Новият DX225LC-7X – първият умен багер на Doosan

21.06.2022

Новият DX225LC-7X – първият умен багер на Doosan

Doosan представи DX225LC-7X – първия „умен“ верижен багер на компанията, предназначен да помогне на операторите да работят по-бързо и по-ефективно.

[✕]


 

Doosan представи новия си модел DX225LC-7X като първия „умен“ верижен багер на компанията заради множеството функции, включени в стандартното оборудване на машината, както и изцяло електрическата хидравлика (FEH).
 
Багерите Doosan са известни с това, че предлагат повече иновативни функции като стандарт от другите машини на пазара. В стандартното оборудване на DX225LC-7, а също и при останалата част от новата гама багери DX-7, новите функции осигуряват значителни подобрения в контролируемостта на машините, комфорта на оператора, времето за работа и възвръщаемостта на инвестицията, с фокус върху повишената производителност и здравината.
 
Интегрираната система за насочване на DX225LC-7X използва сензори, за да разпознае местоположението на всяко работещо устройство в близост и да информира/насочва оператора. Обратната връзка с оператора се осигурява чрез аудио и визуални дисплеи, които позволяват подобрен контрол над машината по отношение на избраната посока на движение.

<< Обратно към новините