TRATON GROUP засилва обмена между брандовете си

21.12.2021

TRATON GROUP засилва обмена между брандовете си

С новата си стратегия TRATON GROUP не само се ще фокусира върху по-голям обмен на технологии в рамките на групата, но и върху увеличения трансфер на знания и умения.

[✕]Като част от това начинание, настоящите членове на борда, отговорни за продажбите в TRATON MAN Truck & Bus и Navistar, ще разменят постовете си.

Йоран Ниберг, член на изпълнителния съвет за продажби и решения за клиенти в MAN Truck & Bus SE, ще се присъедини към Navistar като изпълнителен вицепрезидент по търговските операции от 1 март 2022 г.

Той ще размени позицията си с Фридрих Бауман, изпълнителен вицепрезидент по продажбите, следпродажбеното обслужване и маркетинга на Navistar, който ще се присъедини към MAN като ръководител на отдел продажби и решения за клиенти, в сила от 1 април 2022 г.

Обменът на опит между Navistar и MAN засилва обединяването на марките в рамките на TRATON GROUP, като допълнително засилващо тази група от силни брандове автомобили за работа.

Кристиан Левин, главен изпълнителен директор на TRATON SE, каза: „И Фридрих Бауман, и Йоран Ниберг са доказани експерти по автомобили за работа с богат опит и ясно разбиране на нуждите на клиентите в транспортната индустрия. Тази промяна в персонала означава, че нашата международна група от брандове се сближава все повече. MAN, Navistar и TRATON GROUP като цяло ще се възползват от тази промяна и обмен на опит.”

Александър Власкамп, главен изпълнителен директор на MAN Truck & Bus SE, добави: „Бих искал да благодаря на Йоран Ниберг за успешната му работа през последните години. Под негово ръководство се появи нашето ново поколение камиони, което беше истински успех за клиентите. Йоран Ниберг успешно управлява и преструктурирането на нашия отдел продажби. Очаквам с нетърпение да работя с Фридрих Бауман. Със своя международен опит, стратегическо разбиране и задълбочени познания в индустрията, той ще даде нова визия на нашия нов екип в Изпълнителния съвет.

<< Обратно към новините