Новите мини багери SANY вече и в България

07.10.2021

Новите мини багери SANY вече и в България

Новите модели мини багери SANY са налични за тест, оглед и покупка в софийския склад на фирма Земекоп ЕООД.

[✕]


 

Според китайският гигант SANY, мини багерите SY16C и SY35U са по-мощни от мини багерите от същия клас, предлагани от други марки. Чувствителната към натоварване SLSS хидравлична система улеснява точното разпределение на потока, за да подобри ефективността на работа и да намали разхода на гориво. Подобрената хидравлична система означава, че мини багерите се справят с по-големи натоварвания и работа едновременно съответно генерират повече печалба за собствениците си.

“Много хора имат късмета да притежават къща, разположена на голяма земна площ. Мини багерът е чудесен инструмент на собствениците на такива жилища за ремонти и озеленяване. Мини багерите SANY SY16C и SY35U са специално проектирани да отговарят на тези нужди”, заявява Джан Кай, директор на електронния бизнес център на SANY.

Мини багерът SANY SY16C – компактен и мощен
Ширината на кофата на мини багерът SANY SY16C е 445 мм, което е по-широко от обикновените кофи. Максималната му височина на копаене е 3665 мм, а максималната дълбочина на копаене е 2360 мм, което позволява на мини багера да обработва повече материал. Ширината на прибиращата се ходова част може да се регулира между 980 мм и 1350 мм, докато минималният радиус на въртене на машината е 1655 мм, което гарантира, че мини багерът има достъп до пространства, по-тесни от 1 м. В допълнение, високоефективният двигател задвижва работата на мини багерът SANY SY16C с бърза скорост на завъртане от 10 об/мин, което гарантира, че строителните работи приключват по-бързо.

Мини багерът SANY SY35U – икономична машина
Оборудван с персонализиран двигател Yanmar, мини багерът SANY SY35U може да намали разхода на гориво с 9,2% и да увеличи ефективността с до 3,3%, спестявайки време и пари на собствениците. Мини багерът на SANY разполага с голям капак на двигателя, осигуряващ лесен достъп до ключови компоненти и прави поддръжката по-удобна.

Налични машини в България
Фирма Земекоп ЕООД разполага със следните модели мини багери SANY, налични за тест, оглед и покупка в склада им в София: SANY SY18C, SANY SY26U и SANY SY35U.

<< Обратно към новините