XCMG пусна дългоочаквания 2,7-тонен мини багер XE27E

29.09.2021

XCMG пусна дългоочаквания 2,7-тонен мини багер XE27E

През август XCMG представи дългоочаквания 2,7-тонен модел XE27E, продължавайки да допълва гамата си от мини багери.

[✕]Мини багерът XCMG XE27E наистина е една компактна машина, която позволява на оператора да работи с нея в ограничени зони и да се концентрира върху дейността си, без да се притеснява, че „опашката“ на машината ще срещне препятствия. Компактният му размер позволява и лесно транспортиране с ремарке.
 
Моделът е оборудван с двигател Kubota с максимална мощност 15,6 kW, което го прави по-мощен в сравнение с мини багерите от същия клас. Освен това, ключовите хидравлични части са оборудвани с най-новите и най-модерни технологии, давайки на машината огромни предимства, включително по-нисък разход на гориво, бърза и прецизна работа, мощна сила на копаене и цялостно висока ефективност на работа. Плавната интеграция на двигателя и хидравличната система позволява на двигателя да работи на високи нива в много среди, което подобрява икономичността на гориво, намалявайки драстично оперативните разходи.
 
XCMG XE27E е оборудван с 2 допълнителни хидравлични линии (Aux 1 и Aux 2) с регулируем пропорционален поток, което увеличава неговата гъвкавост. Това е особено полезно за прикачени устройства, включително чук, накланяща се кофа, ротатор и др. Тъй като безопасността е основен приоритет, мини багерът е оборудван с предпазители на цилиндрите и предпазни клапани, а допълнителен предпазен лост се предлага на клиентите като опция.
 
Подсилената кабина на XCMG XE27E отговаря на строгите стандарти за сертификация ROPS/FOPS/OPG, като същевременно позволява отлична видимост на оператора. Луксозната седалка с окачване и прибиращ се предпазен колан осигурява комфорта и безопасността на оператора, а отоплителната система осигурява по-комфортна среда в кабината на оператора за работа на обекти в по-студен климат.

<< Обратно към новините