Минен автогрейдер XCMG покори Новосибирск

19.07.2021

Минен автогрейдер XCMG покори Новосибирск

Като собственик на най-мощния в света минен автогрейдер, компанията, обработваща мините в Новосибирск, е назначила екип от експерти, които да анализират използването на минния автогрейдер XCMG GR5505.

[✕]



Заемайки само 6% от общата земна площ на Русия, на територията на Новосибирск са разположени 60% от въглищните мини в цялата страна. Два автогрейдера XCMG GR5505 са работили там при пълно натоварване на температура минус 40 градуса.
 
Двата автогрейдера са се представили отлично и операторите са били възхитени от цялостното представяне на машините с мощност 550 к.с. Самопочистването под налягане и електрическото управление с два лоста в кабината осигуряват значително по-добра работна среда. Редица усъвършенствани технологии като адаптация при свръхниски температури, интелигентното откриване и диагностиката на неизправности, също са били добре оценени от техниците на екипа.
 
Европейските и американските пазари на минни автогрейдери отдавна са доминирани от международните марки. XCMG обаче пое по пътя на технологичните иновации, за да отговори на търсенето на качествени машини за заравняване на пътищата на големи рудници. Китайският производител се фокусира, както върху конкурентоспособността, така и върху детайлите, за да разработи автогрейдерите GR5505, насочени към пазара от висок клас.

 

<< Обратно към новините