Дистанционно управление Bobcat MaxControl

08.07.2021

Дистанционно управление Bobcat MaxControl

Насладете се на най-новата, ориентирана към клиентите иновация на Bobcat, която позволява на операторите да управляват машините си дистанционно.

[✕]


 

Bobcat MaxControl е поредното страхотно нововъведение, което компанията предлага на своите клиенти като част от кампанията Next is Now. Това е прост и компактен хардуерен комплект, съчетан с приложение за iOS, който позволява на операторите да управляват машините си дистанционно, използвайки iPhone или iPad.

С MaxControl задачи за 2-ма души вече могат да се свършват самостоятелно. Започвате да работите с машината си просто като щракнете върху приложението MaxControl на телефона си. Вече можете да копаете и да монтирате огради, без да влизате и излизате от кабината, сменяйки машините няколко пъти.

Възможността да работите извън кабината увеличава видимостта ви до съвсем нови нива, елиминира слепите зони и повишава информираността за заобикалящата среда. Излизането извън кабината също така позволява комуникация лице в лице с вашите колеги – организирате работата по-бързо, спестявайки време и пари.

Освен всички изброени предимства, тази система може да се похвали и с това, че е съвместима с всички товарачи Bobcat, оборудвани със SJC, произведени от 2004 г. насам.

Само с няколко прости стъпки, отнемащи няколко минути, вие синхронизирате всяка съвместима машина с вашия iPhone и започвате да работите. Не е необходимо специализирано оборудване или сервизен техник.

Bobcat MaxControl може да се използва за редица дейности, свързани със строителство и разрушаване, земеделие, озеленяване, почистване, товарене и др.

<< Обратно към новините