Уебинар на Frotcom България за тол системата

17.12.2020

Уебинар на Frotcom България за тол системата

Ефективното управление на автомобилен парк е сложна и трудна задача. Двойно по-трудна е тя в година като изтичащата, в която въвеждането на тол такси в България съвпадна с приемането на правилата, заложени в пакет Мобилност 1 и с вълните на пандемията от коронавируса.

[✕]

Седмица преди Рождество Христово фирма Frotcom България организира пореден уебинар от серията дистанционни обучения (вече 90!), които да улеснят работещите в бранша при изпълнение на задълженията им.

Серията, която през тази година продължи през февруари с представяне на фирмата, на начините за плащане в Тол системата и ролята на Frotcom като доставчик на декларирани данни (ДДД) за системата, продължи с представяне на интегрираната навигация в системата Frotcom, с приложения за управление на работната сила/УРС, с представяне на нови функционалности, с предоставяне на допълнителна информация около БГ Тол и с изясняване на изискванията и процеса на деклариране на пътни такси в страната чрез GPS устройства от Frotcom.

Тема на уебинара на 16 декември, вероятно последен за 2020-а година, бяха разяснения от Георги Минев (Frotcom България), свързани с правилното ползване от превозвачите на Тол системата в страната. Специалният гост на уебинара Златимир Петров от Конкорд Смарт Инфрастуктура АД (втория оторизиран от АПИ доставчик), представи SELF CARE – Центъра за самообслужване на КСИ и как работи за заплащане на пътните такси в България.

<< Обратно към новините