Нови ротационни телескопични товарачи Bobcat

04.12.2020

Нови ротационни телескопични товарачи Bobcat

Вдъхновени от философията на кампанията Next is now, Bobcat разшири линията си от ротационни телескопични товарачи.

[✕]

Новата гама ротационни телескопични товарачи Bobcat включва десет модела, съвместими със Stage V за европейския пазар, с височини на повдигане от 18 до 39 м и товароподемност от 4 до 7 т.
 
“Новата ни гама ротационни телескопични товарачи предлага разширен избор на модели и увеличени височини на повдигане и товароподемност. Те разполагат с модерна технология, която е в основата на нашата философия Next is now. В резултат на това предлагаме подобрена 360-градусова производителност, за да създадем най-добрите инструменти за най-сложните строителни обекти. Големият избор от над 20 прикачни устройства и различни опции гарантират гъвкавост, ефективност, удобство и безопасност”, каза Оливие Тракучи, продуктов мениджър на телескопични товарачи Bobcat.
 
В кабината всички ротационни телескопични товарачи Bobcat са оборудвани с голям, ярък сензорен дисплей с интуитивно управление на машината. Настройките на машината се управляват чрез пет различни менюта. Придвижването между страниците е изключително лесно и интуитивно, като се използва сензорният екран или хардуерен бутон, удобен за работа с ръкавици.
 
В ротационните телескопични товарачи Bobcat прикачните устройства са почти толкова важни, колкото самата машина, тъй като осигуряват гъвкавостта, необходима на работния терен. Приставките обикновено са вилици (доставят се стандартно), кранови стрели, лебедки или стрелови лебедки, работни платформи и кофи.
 
Повечето от новите ротационни телескопични товарачи Bobcat са оборудвани с дистанционно управление за контрол на машината от платформата при издигане на хора, както и управление на машините от разстояние, за да се подобри видимостта и прецизността при работа. С новите модели вече е възможно да препозиционирате машината дори и от работната платформа.
 
Ротационните телескопични товарачи Bobcat автоматично разпознават прикаченото устройство, с което са сдвоени, използвайки RFID технология, която също така визуализира съответните товарни графики на дисплея на машината в реално време. В резултат на това машината е готова за безопасна работа в рамките на секунди и сензорният екран показва динамична диаграма на товара, която позволява на оператора прецизно да следи товара по време на работа. Функцията Limit позволява на оператора да задава ограничителни параметри на работната зона в три измерения и да оптимизира работните скорости за максимален контрол и безопасност.
 
Вземайки за пример модела TR60.250, ротационните телескопични товарачи Bobcat са именувани според продуктовата линия [(T) elescopic (R) otary], товароподемност (6 т) и височина на повдигане (25 м). Гамата за Европа включва десет модела - ротационни телескопични товарачи TR40.180, TR50.180, TR50.210, TR50.250, TR60.210, TR60.250, TR70.260, TR60.300, TR60.350 и TR60.390.

<< Обратно към новините