Bobcat представи рекорден брой нови модели

22.10.2020

Bobcat представи рекорден брой нови модели

По време на онлайн представяне под мотото Next is now, Bobcat обяви пускането на пазара на 48 нови модела в общо 12 категории.

[✕]

Това бе най-голямото представяне на продукти в 60-годишната история на Bobcat. Новите модели включват мини багери, компактни верижни и мини товарачи. Освен това, Bobcat направи премиера и на машините от своите чисто нови продуктови категории – компактни челни товарачи и лека гама машини за уплътняване. Новите продукти на Bobcat ще имат широк спектър от приложения, включително строителство, земеделие, озеленяване, комунални услуги и много други.
 
Напълно новите товарачи от серията R представят най-важната промяна в дизайна на основния продукт на Bobcat от 60 години насам. Използвайки десетилетия опит, товарачите от серията R са конструирани с напълно обновен дизайн - с акцент върху качеството, надеждността, издръжливостта и комфорта. Новата серия Bobcat R включва мини товарачите S66 и S76 и компактните верижни товарачи T66 и T76.
 
Трите нови модела компактни багери от R-2 серията – E50z, E55z и E60, предлагат най-добрата в класа комбинация от висока производителност, отлична стабилност и плавна управляемост на работните функции. Те са с работно тегло от 5 до 5,7 т и максимална мощност на двигателя от 42 к.с. до 55 к.с.
 
Bobcat представи и два нови модела компактни челни товарачи – L65 и L85. Те са проектирани и произведени в завода на Bobcat в Добриш, Чехия. Машините са предназначени главно за селскостопански и строителни дейности, комунални услуги и поддръжка.
 
Bobcat пусна на пазара и с други нови два модела – малките съчленени товарачи L23 и L28. Те предлагат висока производителност в компактен размер, гъвкавост и разнообразно приложение, допълнено от намален земен натиск и увеличен капацитет на повдигане. Всичко това е включено в тези удобни и лесни за управление машини.
 
Новата гама Bobcat Light Compaction обхваща общо 37 модела. Спецификациите на машините включват най-съвременни технологии, които позволяват максимална производителност, като същевременно не правят компромиси с комфорта, безопасността и лекотата на употреба. Новата лека гама машини за уплътняване включва трамбовки тип пачи крак, виброплочи с преден ход, реверсивни виброплочи, хидростатични виброплочи, ръчноводими двубандажни валяци, траншейни валяци и тандемни вибрационни валяци.
 

<< Обратно към новините