Представяне на новия самосвал DAF CF

14.10.2020

Представяне на новия самосвал DAF CF

Турботракс България ще представи официално у нас новия самосвал DAF CF на 21 октомври от 10 ч в централата си в София, Горни Богров, на бул. Ботевградско шосе № 420.

[✕]

 
Екипът на официалния вносител на холандската марка за България кани фирмите от строителния бранш да се запознаят от близо с нововъведенията в модела. Настоящите и бъдещи клиенти на марката ще научат последните новости от DAF в строителния сегмент и ще могат да получат преференциални условия за финансиране от ОТП Лизинг.

Представянето включва демонстрация на четириосен самосвал DAF CF 450 FAD с надстройка от италианския производител Gervasi Industrial. Шаси-кабината DAF CF e олекотена, но същевременно здрава и предлага всички необходими удобства за работа на водача. Предните два моста са с товароносимост от по 8 т, а задният тандем е оразмерен да носи до 2х13 т и е окачен на люлеещи се ресори.

Самосвалът е оборудван с гуми Good Year, 315/80 R22.5. Двигателят е PACCAR MX-11 с мощност 449 к.с. и пиков въртящ момент от 2300 Нм, налични още от 900 об./мин. Предавателната кутия е автоматизирана - ZF TRAXON, 12-степенна - със софтуерен селектор за движение на пътя и извън него. Кошът е с обем 20 куб. м., с правоъгълно сечение, изработен от високоякостна стомана и с усилена междинна рама. Камионите DAF за строителството се характеризират със своята издръжливост, маневреност, ефективност и комфорт.

Четириосният самосвал DAF CF 450 FAD ще бъде на разположение за тест от посетителите. Изчерпателна допълнителна информация за него ще може да се получи от екипа на Турботракс България на място.

<< Обратно към новините