Професионална навигация за надеждно пътуване от Frotcom

02.10.2020

Професионална навигация за надеждно пътуване от Frotcom

Персонализираното маршрутизиране и навременните пътни предупреждения са задължителен компонент от навигацията на всеки един професионален шофьор.

[✕]

Можете да повишите сигурността си на пътя с навигация от серията Garmin Fleet 770/ 780/ 790, която е свързана с Frotcom GPS устройство. Предлага се на цени с 15% отстъпка до края на Октомври 2020 година.

Навигацията Garmin за дълги разстояния е надеждно решение, за тези, чийто бизнес е шофирането. Навигациите за камиони са проектирани за професионални водачи, с персонализирана маршрутизация за камиона. Тя включва предупреждения за маршрута (свързани с размери, тегло и товари, ограничения…), специфични точки на интерес за камион, плюс лесно планиране на почивките с подавани навреме известия. С тези устройства може да използвате различни функции и да бъдете спокойни, че се движите в правилната посока.

За възможностите, които предоставя използването на интегриран навигационен модул на Frotcom, свързан с навигация Garmin, може да прочетете на https://www.frotcom.com/bg-BG/kc/upravlenie-na-shofori/integrirana-navigaciya

<< Обратно към новините