Рекорд на Bobcat в Чехия

10.09.2020

Рекорд на Bobcat в Чехия

Doosan Bobcat EMEA и дилърът на компанията за Чехия, Bobcat CZ Plc, обявиха още една рекордна поръчка от един и същи клиент – DEK Rental, с нова партида от 76 машини Bobcat.

[✕]

DEK Rental закупи 76 нови минибагера Bobcat с експлоатационно тегло от 1 до 8,5 тона (а именно моделите E10z, E19, E35z, E50 и E85). „След рекордната поръчка през миналата година на 68 минибагера и товарача, тази нова доставка на още 76 машини се превръща в най-голямата еднократна поръчка на Bobcat в Чехия“, заяви Дейвид Хубик, териториален мениджър за Чехия и регион Централна и Източна Европа в Doosan Bobcat EMEA.
 
DEK Rental има богат опит с марката Bobcat. През 2017 г. компанията закупи 10 минибагера Bobcat, след което две години по-късно добави още 51 багера и 30 минитоварача Bobcat. „Машините Bobcat доказаха своето качество, издръжливост и надеждност“, каза Михал Свейкар, директор на DEK Rental.
 
Doosan Bobcat произвежда значителна част от продуктовата си гама в завода на компанията в Добриш, Чехия, където също се намират новите централи на компанията за Европа, Близкия изток и Африка. В допълнение към новата централа и завода, Doosan Bobcat разполага с обширни центрове за обучение и иновации.
 
„Всичко, от разработването на продукти, производството, контролът и тестването на качеството до обслужването на клиентите и обучението за продуктите, се извършва на едно и също място. В резултат на това можем да гарантираме високото качество и надеждност на машините Bobcat, както и да предложим първокласна услуга”, добави Дейвид Хубик.

<< Обратно към новините