Bobcat отново спечели наградите LCO и HRV

27.05.2020

Bobcat отново спечели наградите LCO и HRV

Bobcat спечели наградите LCO (най-ниски разходи за собственост) и HRV (най-висока запазена остатъчна стойност) за 2020 г.

[✕]

Bobcat T590 е носител на наградата LCO в категория „Kомпактни верижни товарачи“ както през 2019 г., така и през 2020 г. През 2018 г. призът се присъжда на Bobcat MT55. С тези победи Bobcat се утвърди като доминиращата сила в тази категория през последните 3 години.

Bobcat S70 е носител на наградата LCO в категория „Най-малките челни товарачи“, както на наградата HRV за 2020 г. През 2019 г. HRV се връчва на Bobcat MT55.

„Горди сме, че печелим тези награди в последователни години. Те са свидетелство за изключителното качество и издръжливост на нашите машини и показват защо дори след повече от 60 години, гамата компактни товарачи на Bobcat продължава да бъде лидер на пазара. Призове като тези са част от мотивацията ни да продължим да подобряваме продуктите си и да създаваме иновации на пазара. По този начин сме уверени, че ще продължим отличното си представяне в престижните награди LCO и HRV през следващите години“, заяви Джири Кармазин, продуктов мениджър на Doosan – Bobcat EMEA.

 
 

<< Обратно към новините