Frotcom предлага бърз и удобен вариант за плащане на тол такси

26.05.2020

Frotcom предлага бърз и удобен вариант за плащане на тол такси

Притежавате автомобил над 3,5 тона общо тегло – категория M2, M3, N2 или N3? Все още търсите начин да заплащате пътните си такси за България без да напускате офиса или да се редите на опашка? Frotcom може да Ви предложи лесен, бърз и удобен вариант, чрез монтирано в автомобила GPS устройство.

[✕]

С инсталираното телематично Frotcom устройство ще можете да декларирате тол таксите си за България и да ги заплащате към Национален доставчик на услуги – КСИ АД. Чрез GPS устройството в автомобила ще изпращате информация за местоположението на превозното средство към НДУ доставчика, който да обработва и предава информацията на АПИ (Агенция “Пътна инфраструктура”), за да се изчислят дължимите такси за изминатото разстояние.

Предимствата за деклариране на тол такси в България чрез Frotcom GPS устройства са:
- Спестявате пари: не е необходимо да се закупува допълнително оборудване;
- Без забавяне процеса на работа: може да започнете работа до един работен ден, след като подадения списък от НДУ доставчика е обновен от АПИ;
- Не спирате превозните средства, което прави пътуването по-бързо и по-безопасно;
- Информираност: получавате точна информация къде се намира превозното средство в реално време;
- Сигурност: веднъж въведена правилно информацията за превозното средство се подава към АПИ автоматично, без да е необходимо повторното и въвеждане.

С радост Ви информираме, че Frotcom вече има и първите клиенти, които се регистрираха и започнаха да декларират пътните си такси за България чрез телематичните устройства.

Ако и Вие все още търсите начин да декларирате и заплащате пътните си такси за България, може да се свържете с нас на:
телефон: 0700 45 145 или 032/396-964
e-mail: sales@bg.frotcom.com
или www.frotcom.com
Не се колебайте да ни потърсите! Очакваме Ви!

<< Обратно към новините