НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Превантивни мерки на Логистичен терминал Свободна зона Бургас

16.03.2020

Превантивни мерки на Логистичен терминал Свободна зона Бургас

Василий Скрипка, изпълнителен директор на Свободна безмитна зона - Бургас, информира своите партньори и клиенти, че във връзка с установените случаи на COVID-19 у нас въвежда някои правила.

[✕]

Ако искате да четете списание ЛОГИСТИКА в електронен вариант, абонирайте се ТУК


От 17.03.2020 г. носенето на предпазни маски и ръкавици става задължително за всички посетители на територията на Свободна безмитна зона - Бургас! Осигуряването на предпазни средства е ангажимент на посетителите.  При липса на предпазни средства за дихателна защита и ръкавици достъпът до територията на дружеството няма да бъде възможен. Няма да бдат допускани лица с външни симптоми на грипоподобни състояния, с указания за предприемането на мерки за лечение.

Препоръчва се  всички посетители на територията на Свободна зона Бургас да ограничат максимално престоя си и да напускат превозното средство (ако са влезли с такова). Препоръчва се на посетителите да не се събират на групи и да избягват близкия контакт, както със служителите на Зоната, така и помежду им. Контактуването  с лица се допуска само с предпазни средства за дихателна защита.

"Препоръчваме на всички посетители на територията на Свободна безмитна зона - Бургас при нужда от контакт с трети лица задължително да се използват ръкавици, които след употреба да бъдат изхвърляни извън територията на Зоната. Обръщаме ви особено внимание за необходимостта от стриктно спазване на тези правила, съгласно приетите вътрешнофирмени решения и предписанията, и препоръките на здравните власти. Надяваме се на вашето разбиране и отговорно отношение към предприетите мерки с цел опазване на здравето на всички нас", пише на сайта на дружеството.

<< Обратно към новините