НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

DAF отпразнува 250 000 Super Space Cab

17.02.2020

DAF отпразнува 250 000 Super Space Cab

DAF отбелязва 250 000 продажби на най-удобната си кабина - Super Space Cab, със специално издание.

[✕]

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

DAF Trucks представи XF Super Space Cab Celebration Edition. С тази луксозна и специално за повода раирана версия на най-голямата удобна кабина, DAF отпразнува производството на 250-хилядния DAF XF със Super Space Cab. Шофьорите харесват луксозно обзаведения интериор, включващ кожен салон като стандартен пакет.

"Как можем да предложим на водача пълен комфорт"? Отговорът на този въпрос доведе до създаването на DAF 3300 Space Cab през 1988 година. Това постави новото начало по отношение дизайна на вътрешното пространство и комфорта на водача, благодарение на повдигнатия покрив. През 1993 г. DAF стигна по-далеч - със Super Space Cab DAF отново постави новите стандарти.

Кабината на най-новия DAF XF Super Space Cab е идеално място за всеки шофьор за работа, живот и пълноценен сън. Ергономична, красиво декорирана и изключително просторна, кабината е с обем не по-малко от 12,6 м3, което я прави най-обемната на пазара. XF Super Space Cab предлага впечатляваща вътрешна височина от 2,23 метра и не по-малко от 925 литра място за съхранение на багаж. Снабдена е с две удобни легла, долното е с ширина 80 см и дължина 2,20 метра и стандартно се предлага с дълбок матрак. Неслучайно половината от всички DAF XF конфигурирани като Super Space Cab.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition е наличен като варианти за влекач 4x2 FT и 6x2 FTG, както и във всички конфигурации на шаси кабина. По отношение на силовит5е агрегати може да бъде избран PACCAR MX-11 с 330 кВт/450 к.с., или PACCAR MX-13 двигатели с параметри 355 кВт/ 480 к.с. или 390 кВт/530 к.с.

Тапицерията на тази „специална“ серия е специфична за всяка държава. Всяка версия е конфигурирана така, че да отговаря на местните предпочитания на клиентите. Но в същото време, всяки камион Celebration Edition е оборудван с красивия ексклузивен интериор, включващ кожен салон в цвят "коняк". Леглото като стандарт е с 15 см дебел матрак на DAF за максимален комфорт при сън.

В допълнение, екстри като бързата навигационна система DAF TNR, най-обширният климатичен контрол, работещ дори от задната стена, и впечатляващо големият хладилник на DAF, също се предлагат като стандарт. DAF XF Super Space Cab Celebration Edition вече е на разположение при всички официални дилъри на DAF.

<< Обратно към новините