НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Малко употребявани DAF Евро-6 при много изгодни условия

27.01.2020

Малко употребявани DAF Евро-6 при много изгодни условия

За клиенти на дилърите на DAF и в 4 центъра DAF Used Trucks вече са достъпни ефективни употребявани товарни автомобили DAF от новото поколение със заводска гаранция, пробег не повече от 400 000 километра и най-ново оборудване.

[✕]

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

Купуването на такъв автомобил дава възможност и за пестене на гориво – до 15% (спрямо Евро-5), плюс предимствата, които имат в някои страни камионите Евро-6 спрямо европетиците при плащане на тол такси, плюс възможността да влизат в зони с ограничения за емисиите - населени места, пристанища, промишлени и др. зони.

Към предимствата, които дава купуването на употребяван DAF от това поколение, освен възможността да се намали разходът на гориво, следва да се добавят още:

- удълженият до 200 000 км (или 12 месеца) интервал между обслужване при камиони, които предварително са били оборудвани за тази цел;

- допълнителната товароносимост от 250 кг;

- тихата работа и комфортът за водача.

Употребяваните автомобили от новото поколение Евро-6, които получават знак „DAF First Choice Truck“ в дилърските центрове, са като нови, минават проверка по 200 точки и са в отлично техническо състояние. Камионите „DAF First Choice Truck“ на по-малко от 4 години се доставят с 12-месечна гаранция, която покрива е всички заводски опции.

<< Обратно към новините