Удобства за превозвачите от Frotcom България

02.01.2020

Удобства за превозвачите от Frotcom България

До края на януари 2020 година Frotcom България предлага да се възползвате от 10 на сто намаление на навигации Garmin Dezl 580, 780 и CAM.

[✕]

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

Навигацията Garmin за дълги разстояния е надеждно решение, за тези, чийто бизнес е шофирането. Навигациите за камиони са проектирани за професионални водачи, с персонализирана маршрутизация за камиона, която включва предупреждения за маршрута (свързани с размери, тегло и товари, ограничения и т.п.), специфични точки на интерес за камион, плюс лесно планиране на почивките с подавани навреме известия. С тези устройства може да използвате различни функции и да бъдете спокойни, че се движите в правилната посока.

За възможностите, които предоставя използването на интегриран навигационен модул на Frotcom, свързан с навигация Garmin, може да прочетете на https://www.frotcom.com/bg-BG/kc/upravlenie-na-shofori/integrirana-navigaciya

Frotcom България представя и нова своя услуга - Advance Dashboard (разширен мониторинг). Разширеният мониторинг за управление дава представа за основните показатели за ефективност на флотата от работни превозни средства, като предоставя изчерпателен набор от карти, диаграми и показатели. Съществуват осем различни критерии за управление, които клиентите могат да избират според нуждите си.

<< Обратно към новините