НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

На хартия плюс на екрана - на същата цена!

08.11.2019

На хартия плюс на екрана - на същата цена!

За вас, скъпи читатели, Българска Транспортна Преса предлага вече абонамент, с който не само получавате на адреса ви изданията, но и включва техните електронни версии. А може да закупите и само електронна версия на отделни броеве.

[✕]

По-горе виждате началната страница на сайта abo.transport-press.bg, през който можете да направите бързо и лесно своя абонамент и да получавате електронните версии на абонираните издания.

Вземете безплатно на промоция бр. 7 на сп. Логистика и сп. Камиони и бр. 4 на сп. Строителна техника - още сега!

Или направо се абонирайте! На тези, които го направят и се регистрират на abo.transport-press.bg, Българска Транспортна Преса ще даде подарък специални електронни книги, достъпни единствено през този сайт. За абонатите на сп. КАМИОНИ това ще е ТЕСТОВЕТЕ НА КАМИОНИ 2019, а за тези на сп. ЛОГИСТИКА - ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ В ЛОГИСТИКА 2019. Изданията ще са достъпни на сайта от януари 2020 г.

Ето накратко как можете да го направите:

 

1. Най-напред е необходимо да се регистрирате на сайта. Ще получите имейл за потвърждаване на регистрацията.

В меню Издания ще намерите информация за предлаганите от Българска Транспортна Преса списания и книги.

В меню Броеве ще видите съдържание на конкретни издания, както и да разгледате тяхна кратка версия.

2. От меню Абонаменти изберете желания от вас абонамент. Или ако желаете, можете да изберете конкретно единично издание от меню Броеве.

Ако желаете, можете да добавите и други издания и/или абонаменти, както и да се откажете от добавени в нея продукти, когато сте в Кошница. За да видите Кошница, преди това трябва да сте се регистрирали и да сте влезли в системата.

Ако още не сте влезли в системата, ще бъдете подканени да го направите. После изберете отново Кошница.

3. Въведете данни за фактура и адрес за доставка. Тези данни ще бъдат използвани единствено за издаване на фактура и изпращане на изданията.

След което изберете начин на плащане, преди да продължите. Имате възможност да платите чрез:

4.1. Банков превод - ще получите указания за банкова сметка. Абонаментът ще бъде активиран след получаване на плащане.

4.2. еРау -  през сайта на оператора, към който ще бъдете насочени. Влезте в системата на еРау като регистриран потребител и извършете плащането. Накрая изберете връщане към сайта на търговеца (Абонаменти на Българска Транспортна Преса).

5. Когато сте в онлайн системата за абонамент и изберете от меню Броеве издание, което сте закупили или което е част от абонамента ви, ще имате възможност да изтеглите пълната му версия.

6. Ако сте избрали план за абонамент, на посочения от вас адрес ще получите съответните печатни издания.

7. През този сайт може да се абонирате също за издания, които се предлагат единствено като печатни без електронна версия. В момента можете да закупите новоизлязлата книга на БТП, озаглавена Най-добрите бизнес модели в транспорта и логистиката в България - както вече успешно направиха първите, регистрирали се в системата за абонамент.


8. Ако сте абонат, който вече е направил своя абонамент в редакцията на Българска Транспортна Преса, през Български пощи или през Доби Прес, моля регистрирайте се най-напред в системата, после от меню Абонаменти изберете съответния тип абонамент (чрез БТП, Български пощи или Доби Прес). Ние ще проверим служебно абонамента ви и ще ви дадем достъп до вашите издания.

 

Приятно четене!

Екипът на Българска Транспортна Преса

<< Обратно към новините