НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

DAF Trucks бе избран за Производител на 2019 година

21.10.2019

DAF Trucks бе избран за Производител на 2019 година

Серията DAF LF бе отличена с наградата Камион на годината 2019 във Великобритания.

[✕]

За трети пореден път серията DAF LF бе избрана за Камион на годината на наградите Commercial Fleet Awards във Великобритания. Наградата Производител на годината също бе спечелена от DAF Trucks. По този начин DAF взе двете най-важни награди за камиони на церемонията за 2019 г. Победителят се определя на база гласуване на читателите на Commercial Fleet, включващи професионалисти от целия транспортен сектор на Острова.

Предишните победи в категорията Камион на годината за DAF LF бяха през 2018 и 2017 година. През 2016 г. гамата на олекотени шаси кабини на DAF също отбеляза победа в категорията Urban Delivery Truck. Въпреки сериозната конкуренция в сектора в Обединеното кралство, DAF LF е изключително ценен със своята универсалност, надеждност, поддръжка и комплексна привлекателност за собствениците и операторите на автопаркове.

„Хеттрикът от награди за LF е изключително удоволетворяващ за нас“, заяви Ричард Цинк, директор Маркетинг и продажби, и член на Управителния съвет на DAF Trucks.

Фактът, че тази награда се получава в резултат на обратна връзка от собствениците и оператори на автопаркове е много важен. Никой не може да прецени ефективността на нашите продукти и услуги по-добре от хората, които зависят от тях всеки ден. Тези оператори изискват високи нива на производителност, ултранадеждност и максимално време за работа. Разбира се, и нашата фантастична дилърска мрежа трябва да получи кредит за предоставянето на качествени услуги, добави Цинк.

<< Обратно към новините