DAF XF бе отличен на MT Awards

24.07.2019

DAF XF бе отличен на MT Awards

Популярната серия влекачи DAF XF спечели наградата Fleet Truck of the Year 2019 на престижната церемония MT Awards във Великобритания.

[✕]

Това признание идва след големия брой отличия, спечелени от DAF XF в редица европейски страни. Съдиите на 2019 MT Awards, свързани с Motor Transport, отличиха DAF XF заради ниските експлоатационни разходи, пространството в кабината му и отличното онлайн сервизно обслужване. В допълнение DAF бе избран за „Флийт камион на 2019-а“ заради отличното съотношение качество-цена и високите остатъчни стойности, които са ключови фактори за собствениците на автопаркове.

„Това е поредната награда за нашата гама XF и може би най-голямото отличие. Получихме признание на пазарите в цяла Европа, тъй като нашият хедлайнер вече се предлага с 7% по-нисък разход на гориво. Наградите на МТ са особено ценни, тъй като журито се състои от видни личности в транспортния сектор, каза Ричард Зинк, директор „Маркетинг и продажби” и член на Управителния съвет на DAF Trucks. Признанието на серията XF за 2019 г. е 18-и приз „Флийт камион на годината“ за DAF от 1986 г. досега.

<< Обратно към новините