DAF предлага почти нови First Choice камиони

10.06.2019

DAF предлага почти нови First Choice камиони

Всеки употребяван камион под 4-годишна възраст по програмата First Choice на DAF Trucks вече се предлага с пълна гаранция от производителя, без ограничение за пробег.

[✕]

С DAF First Choice компанията предлага почти нови камиони. Те са на възраст до 5 години, с до 600 000 навъртяни километри, изглеждат като нови и имат изцяло документирана история на обслужването. В допълнение те са преминали проверки на повече от 200 точки за гарантирано оптимално техническо състояние и максимална надеждност.

Под четиригодишните DAF First Choice Trucks идват със стандартна 12-месечна гаранция от производителя, която покрива всички фабрични опции. Камионите на между четири и пет години са снабдени с 12-месечна гаранция на силовата линия.

"Осигуряването на пълна гаранция от производителя като стандарт за употребяван камион е уникално за този пазар. Ние можем да предоставим гаранция като тази, защото DAF осигурява безпрецедентно качество. Камионът First Choice Truck наистина е толкова добър, колкото и новият. Камионите Евро-6 на DAF са по-ефективни от всякога. Но новите им собственици ще се възползват и от най-ниската тол такса, както от факта, че First Choice Trucks са добре дошли в зоните с ниски емисии, въведени в различни европейски градове, индустриални зони и пристанищa", казa Марти ван ден Дунген, търговски директор на DAF Used Trucks.

<< Обратно към новините