НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Мегатрон с добра новина за притежателите на машини Bobcat

05.06.2019

Мегатрон с добра новина за притежателите на машини Bobcat

Мегатрон, официалният дистрибутор на компактна техника Bobcat за България и страните от Западни Балкани, излезе с добра новина за клиентите на марката. След обратна връзка от тях и фокусирана работа на екипа за Следпродажбено обслужване – компанията намалява осезаемо цените на всички видове масла с марка Bobcat.

[✕]

От компанията обясниха, че като утвърден и надежден партньор, Мегатрон поставя на първо място удовлетвореността на своите клиенти и целият екип на фирмата работи, за да подобри съотношението цена-качество на всички машини, части и услуги, които предлага.

От Мегатрон отчитат, че закупувайки дадена машина, клиентите не правят единична инвестиция, а реално поддръжката на техниката започва от този момент нататък. Това е и причината да бъдат подобрени цените на всички смазочни продукти с марката Bobcat. Като партньор Мегатрон се стреми да намалява разходите чрез превенция и навременна поддръжка на машините. Концепцията на фирмата за следпродажбено обслужване е да комбинира техническа експертиза на сервиза и високо качество на части и масла, за които гарантират както Мегатрон, така и производителят Bobcat.

От компанията призовават своите клиенти да използват само оригиналните части и смазочни продукти с марката Bobcat, защото така ще си  гарантират безпроблемната работа на компактната си машина.

Мегатрон предлага бърза доставка и качествен сервиз за цялата страна. Компанията разполага с 11 търговско-сервизни бази в България в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Монтана, Добрич, Русе, Търговище, Силистра, Ямбол и Бургас, за да бъде максимално близо до своите клиенти, да намали времето за реакция и доставка. Освен това фирмата осигурява целогодишни дежурства на отдел резервни части както през уикендите, така и по време на празници. 

<< Обратно към новините