НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Ефективност, вълнение и вдъхновение в реална бизнес среда

30.05.2019

Ефективност, вълнение и вдъхновение в реална бизнес среда

Четвъртото издание на изложението за склад, логистика, транспорт ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ беше открито днес на специално изграден „склад под небето“ в София Еърпорт Център (SAC), близо до Летище София.

[✕]


Форумът, обединил 3 събития под един покрив, бе открит от Снежина Баджева, управител на Българска Транспортна Преса, фирмата организатор на изложението, и от Лилия Кръстева, управител на Серес Мениджмънт Сървисиз за България, фирмата, която управлява SAC."Изключително ми е приятно, че сме се събрали тук - в Sofia Airport Center, за да дадем старт на четвъртото издание на изложението ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ. Първите две години то се казваше ШОУ В СКЛАДА и миналата година рискувахме да променим името му на ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ, защото смятахме, че така то ще отразява по-точно замисъла и това, което се случва на изложението. И ето, че се оказахме прави, защото тази година за първи път ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ е под открито небе, а не в склад. Избрахме Sofia Airport Center, защото това е толкова логистично място и е супер подходящо за такова изложение. И така направихме "склад под небето". Защото не спираме да се усъвършенстваме и да търсим нови идеи, които да подпомогнат вашия бизнес!", каза Снежина Баджева. "Прекрасна организация! Желая успех на изложението!" – каза Лилия Кръстева.Тук ефективността е част от действието - всеки посетител има уникалната възможност да тества складовите машини на едни от най-известните марки в света и това му дава реална представа какви операции би могъл да извършва с нея в своя склад. Към щандовете, на които се представят стелажи, почистваща техника, баркод системи, складов софтуер, етикети, интелигентни решения за професионално управление на автопарка и други, също има голям интерес. Освен че получават информация от първо лице, посетители и изложители разменят контакти, уговарят си бъдещи срещи.В 10.30 ч започна състезанието за Майсторско управление на кари. Още на старта надпреварата вдигна високо адреналина и на състезателите, и на техните поддръжници, които не скриват вълнението си и окуражават своя представител с думи, усмивки и аплодисменти.

В 11.00 ч, преди да започне мастърклас Управление на склада и доставките, в учебната зала се проведе ревю на работно облекло, за да запознае присъстващите с най-новите тенденции в работното облекло и да покаже колко е важно човек да изглежда добре и на работното си място.

Първи лектор в мастъркласа бе Невен Славчев, ръководител на логистичния център на Максима България, фирмата, която управлява магазините T MARKET. Той сподели своя опит и разкри как надграждат и оптимизират процесите в логистичния център на компанията. Лекторът умело предаде на колегите си своето вдъхновение от постигнатото и отговори на всички въпроси, свързани с добавената стойност на извършената оптимизация.

Изложението продължава до 18 ч. Тези, които не успеят да дойдат до края на деня, ги очакваме утре - петък, 31 май 2019 г. от 10 до 18 часа. Изненадите продължават!

<< Обратно към новините