НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Минибагерите на Hitachi вече се свързват към Global e-Service

07.05.2019

Минибагерите на Hitachi вече се свързват към Global e-Service
Макото Ямазава, президент на Hitachi CM (Europe), и Мортен Станд (отляво), генерален директор на АВАХ, подписват споразумението за сътрудничество

Най-новото поколение минибагери на Hitachi CM вече могат да бъдат свързвани към телематичната система Global e-Service. За този проект японският производител влезе в сътрудничество с компанията ABAX, която осигурява най-модерна софтуерна платформа, позволяваща на компактните машини Hitachi да комуникират с Global e-Service.

[✕]

Телематичната система Global e-Service на Hitachi позволява на собствениците на машини да следят дистанционно работното състояние на своята техника с цел повишаване на производителността и ефективността, както и да намаляват престоите и разходите за експлоатация.

Софтуерната платформа се използва при всички настоящи мини и компактни модели в гамата на Hitachi. Преоборудването на по-стари машини също е възможно чрез местния дилър.

<< Обратно към новините