НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Първа изява на електрически минибагер на Volvo

03.05.2019

Първа изява на електрически минибагер на Volvo

Електрическият Volvo ECR25 участва в изграждането на проекта за градина на Morgan Stanley Garden за специализираното градинско шоу RHS Chelsea Flower в Лондон, което стартира на 21 май.

[✕]

Дизайнерът на изложбената градина, Крис Бърдшоу е много развълнуван: „Изключително сме горди, че при създаването на нашата градина тази година ще разчитаме на дебютиращия електрически багер на Volvo. Изложението RHS Chelsea Flower Show е отлична платформа за представяне на тази машина, защото тук става като строителен обект на закрито и то в сърцето на Лондон. Така че елиминирането на емисиите изгорели газове и намаляването на шума правят електрическия Volvo ECR25 истински Game Changer”.

В следващите седмици Volvo ECR25 ще изкопае на обекта ями за дърветата и канал за водното съоръжение. След това машината ще бъде предоставена на голям клиент на Volvo за продължително тестване в реални работни условия.

<< Обратно към новините