Стротех инженеринг представлява официално Indeco

26.11.2018

Стротех инженеринг представлява официално Indeco

От 1 октомври 2018 г. Стротех инженеринг е официален представител за България на компанията Indeco, един от световните лидери в производството на хидравлично прикачно оборудване за земекопни, разрушителни и рециклиращи дейности. 

[✕]

Чрез тази стъпка българската фирма цели не само да разшири продуктовата си гама, но и да удовлетвори в още по-голяма степен високите изисквания на своите клиенти, като им предложи иновативни продукти и решения, създадени в отговор на постоянно променящите се потребности на пазара.

През 1976 г. в Италия е основана компанията Indeco Ind. SpA, насочена изцяло към производството на хидравлични чукове. Десет години по-късно компанията патентова първия в света „Интелигентен чук“, способен сам да адаптира силата и честотата на удара спрямо твърдостта на обработвания материал. Още десет години по-късно, за 20-ата си годишнина, Indeco получава изключително приятен подарък. Компанията печели международна награда от организаторите на изложението Samoter (Верона, Италия) в категорията производители на машини - за изключителни постижения в сферата на технологичните иновации.

През 2003 г. Indeco прави още една голяма крачка напред с разширяване на продуктовото си портфолио с гама от фиксирани и ротиращи пулверизатори, както и многофункционални хидравлични щипки, конструирани специално за разрушаването на сгради, вертикални структури и настилки - както за рециклиране, така и за отделяне на арматурата от бетона. Година по-късно се появява новата гама хидравлични чукове НР, отличаващи се с иновативна конструкция, използване на изцяло нови материали и намалени емисии на шум. Постепенно продуктовата линия от чукове на Indeco достига 21 модела и към 50 варианта на конфигуриране, което я прави най-обширната в световен мащаб.

През 2008 г. Indeco счупва всички рекорди за втори път в историята на рециклиращата индустрия с производството на най-големия хидравличен чук в света. HP 18000 е висок 4,6 м и тежи 11,05 т. Същевременно компанията лансира редица нови продукти като хидравлични прикачни компактори, сортиращи щипки за разрушителни дейности и специализирани стрели с чук за редуциране на извънгабарити, предназначени за монтаж на трошачни инсталации. Две години след това Indeco представя и първата си хидравлична ножица за рециклиране на скрап.

Вижте всички подробности в декемврийския брой на списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА.

<< Обратно към новините