НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Премиера на Komatsu WA100M-8

28.08.2018

Премиера на Komatsu WA100M-8

Новият 7,2-тонен челен товарач на Komatsu предлага ниски разходи за експлоатация, лесно управление, мощен двигател по Етап IV на ЕС, напълно автоматична хидростатика, нов ергономичен дизайн на кабината, висока стандартна спецификация и голям брой допълнителни опции.

[✕]

Komatsu WA100M-8 със стандартна кофа 1,3 куб. м е оборудван с дизелов двигател Komatsu WA100M-8 с мощност 94 к.с., подаващ висок въртящ момент дори на ниски обороти. В сравнение с предходния модел WA100M‐7 е постигнато и намаляване разхода на гориво. Системата за допълнително третиране на изгорелите газове разчита на вграден филтър за частици (DPF) и система за каталитична редукция с AdBlue (SCR). Интервалът за почистване на DPF е 6000 моточаса.

Много е удобен хидравличният бързосменник Easy Fork kinematic, който освен бързо превключване между различните видове прикачен инвентар осигурява и успоредно положение на роговете на палетната вилица без необходимост от тяхното регулиране всеки път. 

<< Обратно към новините