DAF XF е Камион на годината в Словакия

20.07.2018

DAF XF е Камион на годината в Словакия

Новият DAF XF спечели четвъртото си отличие Камион на годината. Транспортните компании и шофьорите на камиони в Словакия избраха влекача за Top Truck Slovakia 2018.

[✕]

Наградата е инициатива на водещото словашко списание Transport a Logistika. Читателите му избраха новият XF, като отличиха съвременните технологии вложени в него, ниските оперативни разходи и първокласния комфорт за водача.

Признанието в Словакия е четвъртото такова, след като DAF XF беше избран за Международен камион на годината 2018, а след това заслужи отличията в Полша и Словения.

„Новият DAF XF получи наградата Top Truck Slovakia 2018 за своите отлична ефективност на работа, задвижваща система с иновативни технологии и максимален комфорт за шофьорите“, каза Вилиам Буйна, изпълнителен директор на Luxur Media и издател на списание Transport a Logistika.

„Нашите читатели споделят, че комфорта на XF е без аналог в индустрията. Работата на камиона се чува изключително тихо, а просторът в кабината е отличен. Използването на нови технологии, изключителните двигатели PACCAR MX, автоматизираната предавателна кутия Traxon и новите задни мостове, с които двигатят може да работи на изключително ниски обороти, водят до минимални експлоатационни разходи и отлични характеристики при шофиране“, допълва Буйна.

„Високо ценим наградата Top Truck Slovakia 2018, тъй като тя е в резултат на избора на словашките професионалисти. Гласувалите за наградата са собствениците на автомобилни паркове, шофьори на камиони и хора, които всекидневно работят в областта на транспорта и логистиката, т.е. това са хората, знаещи, което прави един камион изключителен“, добави още Уолтърс.

<< Обратно към новините