НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Новият колесен багер Komatsu PW160-11

26.06.2018

Новият колесен багер Komatsu PW160-11

Komatsu представя новия си 17-тонен колесен багер. Според производителя тази компактна машина е отлично решение за работа на обекти с ограничено пространство или в населени места. Багерът предлага възможности за разнообразно приложение и разполага с нови функции и системи.

[✕]

Новият Komatsu PW160-11 използва някои от доказалите се параметри и компоненти на своя предшественик: основни размери, конфигурации на стрелата и рамото, както и главния хидравличен разпределител.

Komatsu PW160-11 разчита на нов дизелов двигател по Етап IV на ЕС с мощност 150 к.с. при 2000 об./мин., който осигурява средно с 4% по-нисък разход на гориво.

Новото окачване на стрелата предлага значително по-голям комфорт при придвижване по неравен терен. Има опция за завиване на машината чрез джойстик. Седалката е с окачени конзоли за джойстиците, автоматично регулиране според теглото на оператора и пневматична подложка за кръста му.

Системата KomVision от няколко камери за пълна видимост около машината е част от стандартното оборудване.

<< Обратно към новините