НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. Строителна техника! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

DAF откри новия си дом

22.11.2017

DAF откри новия си дом

На 21 ноември тържествено бе открит новият и модерен търговско-сервизен комплекс на Турботракс България, официалния представител на DAF за страната.

[✕]

Енергичното развитие на Турботракс България в последните години получи нов тласък с изграждането на най-съвременна база за продажби, обслужване и ремонти, в която са създадени условия за качествено и бързо обслужване на клиентите.

На изисканата гала вечер присъстваха над 200 клиенти, партньори и приятели на Турботракс. Сервизното хале беше преобразено в пищна тържествена зала, на подиума на която официално бе прерязана лентата за началото на дейността на комплекса. Това направиха Георги Загоров, управител на Турботракс България, Пийт Ваутерс – изпълнителен директор на Turbo`s Hoet Group, Михаил Кайс – директор международни продажби на DAF Trucks, Ангел Попов – заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Франсоа Бонтан – посланик на Белгия в България, Йордан Арабаджиев - изпълнителен директор на Съюза на международните превозвачи и Евгени Крусев - заместник-кмет на София по направление „Транспорт и транспортни комуникации”.

Очаквайте и нашия видеорепортаж от събитието.

„Този наш нов дом е и ваш, уважаеми клиенти. Вие тук сте добре дошли и ние с радост ви приветстваме както днес, така и във всеки друг ден, когато дойдете тук – дали да закупите нов камион, да отстраним повреда, за вземете резервна част или просто да се видим. Този сервиз е поредната стъпка напред в нашето развитие, но няма да е последната, защото ние сме си поставили за цел да бъдем най-добрите и ще я изпълним“, каза Георги Загоров.„България е една от петте държави, в които Turbo`s Hoet Group развива дейност, наред с Белгия, Франция, Беларус и Русия. За нас е особена чест да сме част от развитието на икономиката на вашата страна и да растем заедно. В България DAF отчита пазарен дял по-висок от средния за марката в Европа, което в най-голяма степен се дължи на отличния екип на Турботракс България. Ние сме тук не просто, за да останем, а за да бъдем още по-добри, отколкото сме сега. Защото България е една прекрасна страна с чудесни хора, които знаят как да развиват модерен и съвременен бизнес“, подчерта изпълнителният директор на Turbo`s Hoet Group Пийт Ваутерс. Пред представители на сп. КАМИОНИ той сподели, че е щастлив от факта, че ако в началото, преди 15 години, компанията е правела у нас малки крачки, през 2016-а с продуктите на DAF е № 1 на българския пазар.  И допълни, че тъй като клиентите трябва да бъдат следвани, следващата цел в близко бъдеще е създаването на втори обект с такова предназначение – в Пловдив или във Варна или Бургас.Инвестицията в новия дом на Турботракс България се оценява на 5 млн. евро и по размера си тя е най-голямата на белгийска компания в страната през 2017 г. Това заяви посланикът на Белгия у нас Франсоа Бонтан.

Повече подробности за откриването на новия търговско-сервизен комплекс на Турботракс България четете в декемврийският брой 10/2017 на сп. КАМИОНИ.

<< Обратно към новините