17 минибагера Sunward за ЧЕЗ

15.11.2017

17 минибагера Sunward за ЧЕЗ

За първите девет месеца на годината новорегистрираните минибагери у нас са общо 21. Но само на 3 ноември Инжконсулт достави на ЧЕЗ Разпределение България 16 нови минибагера Sunward SWE30UB. Още една такава машина, 17-тата, поръчана по-късно от клиента, ще пристигне през декември.

[✕]

Доставчикът Инжконсулт е дружество, което отдавна е известно у нас като партньор на реномирани европейски, американски и китайски производители на строителни машини. Sunward Intelligent Equipment е една от 50-те глобални компании за строителна техника. 

Според Инжконсулт минибагерите от китайската марка Sunward са много подходящи за нашия пазар и нашите условия за работа. Причината е в сравнително високото им качество при доста добра цена. В същото време те имат опростена конструкция и са лесни за поддръжка, като всички ключови компоненти по задвижването и хидравликата са от водещи производители.

Минибагерите са доставени с богато прикачно оборудване, в т.ч. хидравлични чукове Montabert и хидравлични свредели Auger Torque.

Повече подробности можете да прочетете в декемврийския брой на списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА.

<< Обратно към новините